Дружина відомого українського коміка і зірки шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрія Ткача Вікторія досить часто радує шанувальників всілякими сімейними знімками в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 290 тисяч чоловік.

Зараз жінка несподівано зважилася на одкровення і зізналася, що привернула увагу до себе і свого тіла. Історія Вікторії проста, за її словами, її тіло знаходилося в ідеальній формі довгий час після закінчення театрального коледжу і завершення танцювальної кар'єри. Однак потім була вагітність, дівчина прекрасно прожила ті 42 тижні, але після народження дочки їй вдалося швидко позбутися від зайвих кілограмів.

Вікторія Ткач, фото з Instagram

"А далі як у всіх, перші +10 кг розширили моє тіло дуже непомітно для мене)) і так кожен наступний кг... Комплекси почали з'являтися поступово! І одяг oversize стала невід'ємною частиною мого життя! Комфортно, зручно і створює внутрішній спокій! Це як в дитинстві, закриваєш очі долоньками, ховаєшся і тобі здається, що тебе ніхто не бачить ! Так і з одягом, чим ширше одяг, тим більше ті самі "долоньки".. Вообщем, я сховалася на довго! І відчувала себе дуже навіть комфортно в цей стані ..", - заявила в публікації дружина Юрія Ткача.

Згодом вона тричі намагалася потрапити до фітнес-тренера, записувалася, але все ж не приходила, бо боялася. Але на третій раз все ж дійшла. З одного боку вона була згодна з кожним словом дієтолога.

Вікторія та Юрій Ткач, фото: Instagram

"Я сиділа у неї в кабінеті і мої думки плуталися.. 🤯 З одного боку, я була згодна з її кожним словом типу "як можна було так себе запустити?!.. Боже такі довгі ноги і такі товсті?! У тебе совість взагалі є, навіщо так виливається над собою?!.."(Нагадаю, це була наша перша зустріч🤣) а з іншого боку, мене навіть матуся моя ніколи так не відчитувала !😆", - додала Вікторія.

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Показати ще
Однак це був стан реальності, так як в той раз їй вдалося поглянути своїй проблемі в очі. З того моменту і почався її шлях, за три місяці їм вдалося знищити зайві двадцять кілограмів і це була "супер" перемога для жінки. Вікторія відчувала божевільну легкість і по-новому подивилася на світ, і полюбила себе. Але за останні півроку жінка знову втратила цей стан і улюблений, за її словами, розмір одягу.

Дружина Ткача з "Кварталу 95", скріншот: Instagram

Дружина Ткача з "Кварталу 95", скріншот: Instagram

Нагадаємо, дружина Ткача з "Квартал 95" прикрила пишні груди пальчиком: "Саме Ти!"

Як повідомляв "Знай.ua", Ткач з "Квартал 95" перетворився на пірата і здивував згубною звичкою: "Юрій, ви що?"

Знай.ua писав, Юрій Ткач з "Квартал 95" поніжився на пляжі з засмаглою красунею, і це не Дружина: "Русалонька"