Циклоп з шоу “Маска” продовжує інтригувати українців - вони все гадають, хто ж з зірок втілився у настільки милого персонажа.

Ідея шоу “Маска” - надзвичайно проста. Зірки одягають на себе певні маски й костюми, чим повністю перевтілюються у цікавий і яскравий образ. Зіркові детективи й українці спостерігають за виступами “масок” і намагаються визначити, хто ховається за ними. Казкова і надзвичайно мила маска Циклопа полонила усіх: костюм вийшов не лише надзвичайно яскравим і добрим, так і артист, який ховається за цієї маскою, рухається і говорить надзвичайно мило. Таким чином, образ виходить надзвичайно герметичним і завершеним.

Офіційна сторінка шоу “Маска” опублікувала фото Циклопа з випуску, який показували сьогодні, 27 лютого. На світлині Циклоп стоїть по центру, за ним видно танцівниць з балету. Це фото було прокоментовано так: “Мімімішна Циклоп знову здивувала голосом і заплутала наших детективів ще більше! Сьогодні героїня виконала пісню NK. Можливо, це підказка? Хто приховується під маскою яскравого Циклопа?”

Найпопулярнішою версію як детективів, так і глядачів є те, що за образом Циклопа ховається Мішель Андраде. Хоча є й інші версії - що це молода співачка Джері Хейл або ж хтось з Open Kids, або навіть Дорофєєва.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Нагадаємо, Дан Балан - зухвалий герой шоу "Маска"? Кавалер Тіни Кароль заінтригував українців

Як повідомляв портал Знай.ua, Милий Циклоп на "Масці" розділив українців між собою: Дорофєєва, Андраде, Jerry Heil.

Знай.ua писав, Данилко не встояв перед попою Поляковою на "масці": Оля нагнулася прямо перед ним