Дівчина одного з фаворитів шоу "Холостячка" Андрія Рибака Аліна Смірнова опублікувала світлину на якій думає, а про свої роздуми поділилася у пості під фото.

Відповідна публікація була розміщена на особистій сторінці жінки у соціальній мережі "Інстаграм".

Кохана дівчина Андрія Рибака - учасника популярного шоу “Холостячка” на СТБ, якому протягом багатьох тижнів симпатизувала Ксенія Мішина - активно будує власний бренд. Дівчина опублікувала світлину, на якій сидить у купальнику, волосся розпущене, а очі дивляться униз.

Дівчина написали такі роздуми: “Я люблю усамітнення і тишу. Я проводжу багато часу наодинці з собою і це дуже цінно для мене. Це допомагає мені заглянути всередину себе, розібратися зі своїми думками, зрозуміти, чого я хочу і що відбувається зі мною на даному етапі життя. Тільки так, в тиші, я по-справжньому дізнаюся себе. Це необхідно, щоб переосмислити все, визначитися зі своїми цінностями і зрозуміти, чи все правильно я роблю”.

Рибак почав стосунки зі Смірновою відносно нещодавно. Чоловік у стрічці “Інстаграм” Аліни “з'явився” лише чотири тижні тому, проте стосунки пари розпочалися раніше. Рибак - професійний комік і ведучий, його творчість можна побачити у “Лізі сміху” і “Камеді клабі”.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Нагадаємо, ексфаворити Мішиної Тригубенко і Ковтуненко заспівалися і пішли разом у відрив: "Парубоцькі приветики"

Як повідомляв Знай.ua, ексфаворит Мішиної Рибак засвітився з новим коханням, українці оцінили: "Ну він і дракон"

Також Знай.ua писав, юриста на мільярд з "Холостячки" взяли на понт і змусили доводити, що не збрехав: "Це лише одна сторона"