Відомий український комік і наступник Володимира Зеленського Євген Кошовий показав непристойне фото зі своїм колегою Славою Дьоміним.

Відповідний знімок з'явився в його Insta-stories.

Мало не кожен українець знає Євгена Кошового як відмінного гумориста і главу "Квартал 95". Комік є ведучим більшості шоу студії і ще встигає активно вести життя в соціальних мережах. Він постійно радує шанувальників свіжими фотографіями і жартами.

Цього разу телеведучий вирішив насмішити фанатів новим фото з телерадіоведучим Славою Дьоміним. Очевидно, зірки зустрілися на зйомках чергового шоу, де в перерві встигли зробити спільне фото.

Чоловіки стали в обнімку і Євген Кошовий вліз головою в кадр, висунувши язик і розкривши широко очі. Мабуть те, що було мовою у гумориста, було непристойно, тому він вирішив закрити Це місце спеціальним значком "18+". У цей час Слава Дьомін стояв на задньому плані в подиві.

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

У той же час на сторінці Дьоміна з'явилося схоже фото, тільки трохи спокійніше. На ньому телеведучі просто стояли разом і дивилися забавно в камеру.

"Найадекватніші люди українського шоу-бізнесу. І так вже більше 10-ти років", - написав Слава Дьомін.

Нагадаємо, що у машині Кошового поставили приховану камеру, побачене приголомшило навіть його: "лисий хом'ячок"

Як повідомляв портал Знай.иа, Євген Кошовий згадав ювілярку Лесю Українку і відразу защебетал на солов'їній: "Сльози гіркі"

Також Знай.иа писав, що 13-річна дочка Кошового скандалить через хлопця, у "лисого" смикається око.