Українська телеведуча Іванна Онуфрійчук зовсім недавно вийшла заміж за казахського бізнесмена алмазу, який і оплатив все.

Йдеться і про церемонію на Мальдівських островах, і про дизайнерську весільну сукню від ліванського дизайнера Жорджа Хобейка. Дівчина не відмовила собі в публікації фотографій і відео з довгоочікуваного свята в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 300 тисяч осіб.

Відомо, що церемонія проходила на приватному острові Воава. Вартість подібного заходу перевищила 40 тисяч доларів на добу. Виходячи з публікацій можна зробити висновок, що для гостей виступали Дан Балан, Дмитро Монатік і його підопічні - Nino і Lida Lee.

"Спасибі @danbalan☺️ Ти запалив не тільки танцпол, а й наші серця♥️", - написала Іванна Онуфрійчук у підписі до публікації.

"Які ви красиві і щасливі 😍 Весілля мрії). Всього вам самого прекрасного)🌸 😊 🥰 🤗", "Іванна, а в якій ви тепер країні з алмазом жити будете? 😃 цікаво ж😀 або будете активно переміщатися?😉 ", "Обожнюю Вас❤️ І неймовірні слова подяки👏", - написали користувачі в коментарях до публікації.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Нагадаємо, Балан не проти? Тіні Кароль довелося вибирати між Зібровим і Винником

Як повідомляв "Знай.ua", "Весілля" з Даном Баланом позбавила українку сну: "І як тепер?"

Знай.ua писав, "Дитина" Тіни Кароль і Дана Балана зворушив українців: кароока дівчинка з бантиком