Ольга Фреймут, популярна українська телеведуча і дружина Володимира Локотко, вчора, 25 лютого 2021 року, святкувала свій 39-й День народження.

Жінка показувала, як відсвяткувала, запросивши родичів і близьких в ресторан, будучи в розкішній яскраво-червоній сукні з принтом з білих сердечок. А зараз в Instagram Stories вона опублікувала фотографію з м'якою іграшкою і заявила, що її Пошив директор її видавництва. За життям Ольги Фреймут в соціальній мережі Instagram стежать понад 675 тисяч осіб.

"Директор видавництва @galabucsha сама пошила ось такого Ревізора Датсі. Ну точнісінько такого ж, як в книжках з наклейками мого @snowdrop_publishing", - написала телеведуча в підписі до знімка.

Ольга Фреймут, скріншот: Instagram Stories

Вона зробила дуже багато фотографій зі своєю сім'єю. Це стосується її чоловіка Володимира Локотко, ніжно обіймає кохану за талію, старшої дочки Злати Мітчелл, сина Валерія і сестри Юлії.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Нагадаємо, "Королева етикету" Ольга Фреймут у свій день народження показала молодшу сестричку. Дівчата позують на тлі природи. Ольга сидить на землі, а Юля поклала їй голову на коліна. Обидві дивляться в камеру, тому добре видно, як вони схожі між собою. Фото чорно-біле, що ще більше підкреслює схожість сестер.

Як повідомляв "Знай.ua", Ольга Фреймут потонула в обіймах коханого чоловіка: "Боюся загубитися!"

Знай.ua писав, Ольга Фреймут вразила сюрпризом від найрідніших до 39-річчя: "За яким етикетом...."