В результаті ворожих обстрілів на Донбасі поранено 9 українських воїнів, ще один підірвався на невідомому вибуховому пристрої.

У п'ятницю, 26 лютого, путінські найманці 10 разів порушили режим припинення вогню, застосовуючи в тому числі і заборонене озброєння. Про це повідомили в штабі операції Об’єднаних сил.

Так, поряд з Водяним окупанти обстріляли українські позиції зі 120 мм мінометів, гранатометів різних систем та стрілецької зброї. В результаті 7 наших захисників отримали осколкові поранення, ще двоє воїнів - бойове травмування.

"Їх оперативно доставлено до лікувального закладу, де їм надається необхідна медична допомога", - йдеться в повідомленні.

Крім цього, неподалік Невельського на невідомому вибуховому пристрої підірвався український військовий, отримавши осколкові поранення. Йому надали медичну допомогу і доправили до лікувального закладу.

Популярні новини зараз

Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

В районі населеного пункту Піски окупанти відкривали прицільний вогонь по позиціях українських воїнів зі 120 мм та 82 мм мінометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Обстріли по наших позиціях були і неподалік Луганського. Тут окупанти тричі відкривали прицільний вогонь з автоматичних станкових та ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та снайперської зброї.

Поблизу Мар’їнки ворог вів вогонь зі стрілецької зброї, а біля Кам’янки здійснив кілька пострілів з автоматичного станкового гранатомета.

Українські захисники давали адекватну відповідь на всі обстріли путінських найманців.

А про факти порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ.

Нагадаємо, на Донбасі загинув воїн ЗСУ, ще один поранений

Як повідомляв портал Знай.ua, окупанти обстріляли українських героїв з мінометів і снайперської зброї

Також Знай.ua писав, на Донбасі затримали бойовика, який поранив ножем українського воїна