Відома українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить радувати шанувальників свіжими публікаціями в соцмережі Instagram. Відомо, що за життям артистки стежить більше 6 мільйонів підписників.

Нещодавно 38-річна зірка повернулася в російське вокальне шоу "Голос.Діти". Компанію у восьмому сезоні Лободі склали популярні реп-виконавці Василь Вакуленко (Баста) і Єгор Крід (справжнє прізвище Булаткін).

Цього разу співачка розмістила в своїх Insta Stories архівний чорно-білий знімок. Так, на фотографії Лобода відображена на невеликому дивані в білизняній сукні в гороховий принт. При цьому іншого одягу на зірці не видно. Варто зазначити, що кадр вийшов дуже загадковим і пікантним.

Світлана Лобода, скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Світлана Лобода не на жарт загуляла після "голосу" і захопилася білою речовиною. Співачка поділилася в своїх Insta Stories дивним роликом, на якому вона веселиться на перилах свого палацу.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Нагадаємо, 64-річна мама Світлани Лободи похвалилася, як розважається в палаці президента Об'єднаних Арабських Емірат.

Як повідомляв портал Знай.uа, Світлана Лобода визнала, що якісну музику створюють лише в Україні: "Такий закон". Артистка заявила, що Superstar – одна з найкращих її пісень.

Також портал Знай.uа писав, що Світлана Лобода зустріла ранок з молодим красенем, який балує її подарунками та квітами.