Фіналіст реаліті-шоу "Холостячка", бізнесмен Олексій Тригубенко так і не зміг підкорити серце головної героїні Ксенії Мішиної. Однак чоловік продовжує розвивати свою діяльність і вести сторінку в соціальній мережі Instagram.

Нещодавно Тригубенко повідомив, що взяв участь у соціальному проекті телеканалу СТБ #Сильний, у рамках якого він і ще 13 чоловіків поділилися своєю історією, переживаннями і одкровеннями. Бізнесмен пояснив, що він не ідеальний і у нього теж є недоліки.

"Жінка повинна...", "чоловік повинен...". Чи не щодня ми стикаємося з гендерними стереотипами на свою адресу. Якщо ти зробив помилку, не виправдав чиїхось очікувань, дав волю емоціям або якось інакше не вписався в чуже уявлення "ідеального чоловіка", тобі обов'язково про це повідомлять. Але хіба ми повинні відповідати придуманим стандартам і жити так, як "належить"? Кожен самовиражається так, як хоче. Як йому комфортно", - зазначив Олексій.

Нагадаємо, "Холостяки" Еллерт, Тригубенко і Добринін розкриють українкам свою "немужню" сторону.

Як повідомляв портал Знай.uа, Льоша Тригубенко з "Холостячки" всерйоз захопився і забув про Мішину: "Лише я і..."

Популярні новини зараз

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що Олександр Еллерт захотів стати ідеальним Олексієм Тригубенком для Ксенії Мішиної: "Це ж Льоша!"