Батько Брітні Спірс Джеймс втомився від проклять на свою адресу, які адресують йому шанувальники всіма відомої виконавиці. Тому він зробив публічну заяву через свого адвоката.

Він заявив, що врятував дочку від агресивних засобів масової інформації, обмежив її спілкування з токсичними людьми і нібито зумів допомогти їй з фінансами, а також повернути опіку над дітьми.

Брітні Спірс / фото: Instagram

Юрист Вівіан Торін, яка є захисницею Джеймі Спірса, заявила, що чоловік любить свою дочку і у них, як і в будь-якій іншій родині, за її словами, виникають проблеми. Однак це жодним чином не скасовує того, що вони підтримують і люблять один одного.

"Брітні знає, що Батько любить її, і вона знає, що може звернутися до нього в будь-який час. Джеймі є опікуном Брітні, тому що любить її. Він хоче кращого для неї. Я розумію, що кожній історії потрібен злочинець, але в даному випадку люди глибоко помиляються", - заявила адвокат Спірс в новому інтерв'ю для ABC News.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Але тим не менш, "в будь-який інший сім'ї", про що заявила Вівіан Торін, все ж дочки не судяться з батьками за свободу.

Нагадаємо, сестра Брітні Спірс розкрила сімейну таємницю про батька зірки: "Він погрожував". Вона написала, що дуже скучила за сценою, проте останні роки присвятила спокійному розміреному життю.

Як повідомляв "Знай.ua", хлопець Брітні Спірс накинувся на батька коханої: "Повний м*дак"

Знай.ua писав, 39-річна Брітні Спірс перенеслася з 2020 в нульові і записала трек з Backstreet Boys