На минулій суботі, 20 лютого 2021 року, на телеканалі "Україна" відбувся п'ятий епізод масштабного проекту "Маска". Шостий випуск українці побачать вже завтра, 27.02.2021.

На сторінці шоу в соціальній мережі Instagram продовжують з'являтися всілякі публікації з фрагментами минулих випусків, кумедними моментами і питаннями шанувальникам шоу про те, кого вони бачать зі знаменитостей під тією чи іншою маскою. Зараз же творці проекту поділилися кумедним моментом за участю Андрія Данилка і Олі Полякової.

Після виступу Жабеня в якийсь момент суперблондинка вирішила нахилитися в червоній сукні, повернувшись попою до Данилка. Чоловік же вирішив скористатися моментом і провів руками по п'ятій точці Полякової.

"Як стримувати себе, коли поруч знаходяться такі красуні? Чоловічій половині наших детективів дуже пощастило! 🖤 Новий випуск гіпершоу МАСКА вже цієї суботи, 27 лютого о 21: 00 на @kanalukraina!", - йдеться у підписі до публікації.

"Ой, як не легко Андрію Михайловичу, ой як не легко. Стільки спокус навколо))))", "Чекаю вже завтрашній ефір ❤️улюбленого шоу Маска❤️❤️❤️", "ОЛЯ ПРИКАЛІСТКА😂 😂 😂 😂 😍", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Показати ще

Коментарі, скріншот: Instagram ("Маска")

Нагадаємо, Арсен Мірзоян і Дан Балан: хто великий і дуже красивий Дракон в "Масці"

Як повідомляв "Знай.ua", Полякову і Могилевську порівняли з Русланою Писанкою: "Для мужиків дошки-не показник"

Знай.ua писав, найгарячіші образи Олі Полякової порівняли в мережі: від Барбі до зухвалої красуні