Популярна українська діджейка, модель, секс-символ і екс-солістка групи NikitA Анастасія Кумейко, більш відома, як Dj NANA, обожнює радувати шанувальників в Instagram гарячими кадрами. Зірка активно займається спортом і тому може похвалитися розкішним тілом.

Нещодавно знаменитість виставила досить пікантне відео, на якому позувала для свіжої фотосесії. Так, артистка приміряла незвичайне вбрання: яскраво-червону коротеньку куртку і спідню білизну чорного кольору, а також високі шкіряні ботфорти.
Красуня доповнила образ намистом у вигляді масивного ланцюга, ніжним макіяжем, грайливо розпустивши довге волосся і посміхаючись на камеру. При цьому Настя не упустила можливості блиснути стрункою фігурою, особливо сталевим пресом і пишними грудьми.
Фолловери не пройшли повз, засипаючи Кумейко компліментами: "❤️❤️❤️🔥🔥🔥 шикарна як завжди ❤️❤️❤️", " яка ж ти Чарівна сексі Ракета!!!🚀 🚀 🚀 🚀 🚀 🚀 🚀 🚀 🚀 і як же я тобі вдячна за красу і твою згоду!!!❤ ️ ❤ ️ ❤ ️ ", "Гармата, бомба, граната🔥 🔥❤️", "розкішна фігура🔥", "бомба😍 😍 😍 😍 😍 😍".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Кумейко підкорила шпагатом повітря, Волочковій туди не дістатися

А ще Кумейко перевершила Ріанну занадто спокусливою витівкою

Популярні новини зараз

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще