Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не лише Новий канал, а й Instagram, дуже часто радує багатомільйонну аудиторію фото і відео в соцмережі.

Багато українців полюбили телезірку саме за її простоту і круте почуття гумору. Нікітюк не збирається собі зраджувати і публікує кумедні відео в своїх Insta Stories.

Так, одне з останніх таких відео було знято у неї вдома. До Лесі в гості приїхав чоловік на ім'я Ігор, якого зірка вирішила нагодувати салатом і "італійськими пельменями". Таким чином Нікітюк вирішила довести майбутній свекрусі, що ще не все втрачено і вона не залишить її сина голодним.

"Шановна майбутня свекруха, настав вечір, продукти ті самі – салат інший, якщо ви бачите. Ще у нас італійські пельмені. Як тобі, Ігорьоша?" - сказала за кадром телеведуча.

вечеря Лесі Нікітюк, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Показати ще

вечеря Лесі Нікітюк, скріншот з Insta Stories

Чоловік відповів, що все смачно, але потрібно, щоб пельмені були з начинкою, а не "просто тісто". Леся Іванівна на це різко відреагувала, назвавши співрозмовника "скотиною".

Нікітюк нагодувала сина свекрухи, скріншот з Insta Stories

Нагадаємо, Леся Нікітюк виставила на огляд особисті татуювання Еліни Світоліни.

Як повідомляв портал Знай.uа, Леся Нікітюк натягнула труси на талію і задала українцям "скромне" питання.

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк показала, як їй роблять відбілювання зубів, щоб збігалися зі снігом. При цьому хтось із передплатників зазначив, що"сніг вже жовтий".