Катерина Осадча запросила усіх в кінотеатри на перегляд “Скаженого весілля 3”.

Катерина Осадча, українська телеведуча, дружина ведучого Юрія Горбунова, опублікувала світлину у своїй соціальній мережі “Інстаграм”. На фото вона разом з чоловіком, Юрієм Горбуновим, стоїть на тлі великого банера. Банер рекламує фільм “Скажене весілля 3”. Схоже, цю світлину було зроблено у фоє кінотеатру у цей день фільм як раз вийшов у прокат.

Катерина поділилася своїми думками і в пості поруч зі світлиною: “Скажене весілля від сьогодні в кіно. Дотримуйтеся всіх карантинних вимог і гайда в кінотеатр. Той випадок, коли третя частина не поступиться першій, я отримала задоволення”.

“Скажене весілля 3” - продовження кінофільмів “Скажене весілля” і “Скажене весілля 2”. У цих фільмах мова йде про одну родину, в якій батько віддає доньок заміж. Усі обранці дівчат - чоловіки іншої національності і кольору шкіри, через що у голови родини виникають проблеми. Проте сім’я разом проходить через усі випробування, а потім святкує весілля з танцями, піснями і гостями. Зазвичай епізодичні ролі у попередніх фільмах грають українські зірки першої величини (Винник, Потап, Монатік та інші).

Популярні новини зараз

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Раніше ми писали про те, що Катя Осадча показала нестаріючого тата і красуню-маму, Навіть Потап не встояв.

Нагадаємо, Юрій Горбунов і Катя Осадча змусили маленького сина махати лопатою: виховують майбутнього Вірастюка.