На сторінці Міністерства внутрішніх справ України в соціальній мережі Facebook з'явилося нагадування про те, що сервісні центри МВС мають онлайн-сервіс з перевірки автомобілів за VIN-кодом.
Було вказано посилання на електронний кабінет водія, де це можна зробити. Онлайн-сервіс дозволяє не стресувати під час покупки і дізнатися всю "біографію" автомобіля, який ви бажаєте в майбутньому придбати. Однак можна і розважитися разом з друзями, перевіривши їх машини, не виходячи з дому.

МВС, скріншот: Facebook

При цьому пропонуються як безкоштовні, так і платні функції, пов'язані з перевіркою автомобілів.
Безкоштовно можна дізнатися-остання операція, дата останньої реєстрації, її місце (ТСЦ МВС), марка і модель, номерний знак, тип і призначення, Рік випуску, об'єм двигуна, тип палива, колір, кількість сидячих місць, маса без навантаження і повна маса.
Платно-дата першої реєстрації, кількість власників, наявність обтяжень, проходження обов'язкового технічного контролю, наявність обов'язкової страховки, кількість ДТП, Особливі відмітки.

Перевірка авто за VIN-кодом, фото: МВС

Нагадаємо, українці зможуть отримати водійські права в "Дії". У Мінцифри підготували новий сюрприз для водіїв

Як повідомляв "Знай.ua", куди і як здати стареньку машину: інструкція МВС

Знай.ua писав, в Україні Нове авто можна буде оформити прямо в салоні. Даний сервіс був створений за ініціативою Міністерства внутрішніх справ України.

Популярні новини зараз

Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами"

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще