В Україні, 26 лютого 2021 року, будуть відсутні істотні опади в безлічі областей, точніше, за словам відомого синоптика Наталії Діденко, вони будуть малоймовірні. Про що вона повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

За словами метеоролога, Україна буде однією з найтепліших європейських країн у завершальну лютневу п'ятницю. Слід приділити особливу увагу деревам, дахам, дорогам і тротуарам через те, що через потепління падають брили льоду і масиви мокрого злежаного снігу. Вітер же може бути некомфортним і поривчастим.

На всій території країни температура вдень буде перебувати в межах 10℃ тепло. Лише в Чернігівській та Сумській областях очікується +5℃ ...+7℃.

Температура повітря в Києві буде близько 10℃ ...12℃ і вдень, вночі - 1℃ ...3℃. Однак все ж таки буде вітер-західний, який задуватиме за комір. Погода обіцяє справжнє весняне тепло. Тому, за рекомендацією Діденка, завтрашню п'ятницю можна використовувати для прогулянки, адже в суботу та неділю знову очікуються опади і похолодання.

Погода на 26 лютого 2021 року, скріншот: Укргідрометцентр

Популярні новини зараз

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Показати ще

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Кліматологи попередили, що підвищення температури повітря в такому темпі призведе до плачевних наслідків.

Як повідомляв Знай.ua, зима в Україні в найближчі кілька років буде теплою і безсніжною, заморозки стануть справжньою рідкістю.

Також Знай.ua писав, прогноз погоди на 2021: українців чекає літо в травні і зима на контрасті. Літо в 2021 може наступити вже в середині травня, хоча і закінчиться вже у вересні.