Українська співачка Тіна Кароль, яка нещодавно похвалилася виходом нового треку "Скандал", вирішила вийти на російський ринок.

Про це стало відомо завдяки Telegram-каналу "Тільки нікому".

Відомо, що кілька днів тому Тіна Кароль представила свій новий твір: кліп і пісню "Скандал". За словами співачки, це абсолютно новий рівень і стиль виконання, проте він їй до душі.

Але, незважаючи на велику прихильність до України, Тіна Кароль вирішила піти далі і розповісти про свою прем'єру в Російській Федерації. Реклама її нової пісні була помічена на сторінці російського блогера і телеведучої Насті Івлєєвої.

Популярні новини зараз

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Показати ще

Варто відзначити, що Тіну Кароль вважають досить неоднозначним гравцем на українській сцені, включаючи політичну. Колись виконавицю звинуватили в цькуванні і видавлюванні з ринку конкурентів. До конфлікту ще підключилася стара "подруга" Світлана Лобода. Остання заявила, що Кароль копіює її фішки і, особливо, стиль одягу.

Нагадаємо, що Тіна Кароль показала себе без макіяжу: блиснула фігурою в облягаючих лосинах. Зірка показала, з чого починається її день.

Як повідомляв портал Знай.uа,Тіні Кароль довелося вибирати між Зібровим і Винником. Виконавиця щиро відповіла навіть на самі каверзні питання.

Також Знай.uа писав, що Тіна Кароль, якій приписують службовий роман з молдавським співаком Даном Баланом, опублікувала красиві кадри з останньої фотосесії.