У вівторок, 23 лютого, стало відомо про смерть дворазового чемпіона світу з шосейно-кільцевих мотоперегонів (MotoGP) Фаусто Грезіні.

Повідомляється, що легендарний спортсмен помер після тривалої боротьби з коронавірусною інфекцією. Про це йдеться в публікації в офіційному акаунті італійської команди Gresini Racing в соціальній мережі Twitter.

Варто уточнити, що відомий італієць близько двох місяців перебував у лікарні з ускладненою формою Covid-19. Фаусто Грезіні торік виповнилося 60 років.

скріншот twitter.com/GresiniRacing/

Італієць виступав з 1983-го по 1994 рік. Він ставав чемпіоном світу в 1985 і 1987 роках, виступаючи за команду Garelli. У 1997 році колишній мотогонщик заснував команду Gresini Racing, керівником якої залишався до лютого цього року.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

Раніше ми писали про те, що за місяць до старту передсезонних тестів "Формули-1" в Бахрейні прийшли погані новини зі Швейцарії. Дворазовий чемпіон світу і новачок "Альпін" Фернандо Алонсо госпіталізований після дорожньо-транспортної пригоди.

Нагадаємо, португальський мотогонщик Паулу Гонсалвеш загинув під час сьомого етапу ралі-рейду "Дакар-2020" в Саудівській Аравії.

Як повідомляв портал Знай.uа, ралі "Дакар" запам'ятається на все життя: мотоцикліст не дав спортсмену померти до приїзду медиків.

Також портал Знай.uа писав, що відомий спортсмен загинув просто під час змагань: моторошні подробиці інциденту.