У вівторок, 23 лютого, стало відомо про незвичайний випадок, який стався біля берегів Індонезії. Так, рибалка на ім'я Абдулла Нурен виловив акулу на узбережжі.

Виявилося, що акула була вагітна. Коли чоловік розрізав хижій рибі живіт, він побачив всередині трьох ненароджених дитинчат. Двоє з них виглядали як зазвичай, а у третього було практично "людське" обличчя. Про це повідомляти видання Daily Mail.

Судячи з усього, Нурен вирішив забрати мертву акулу до себе додому. За словами самого чоловіка, рибу хотіли купити сусіди, але він категорично відмовився.

"Мій будинок був переповнений людьми, які хочуть побачити акулу. Я збережу рибу. Думаю, це принесе мені удачу", - заявив місцевий житель.

акула в Індонезії, фото Daily Mai

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще
Раніше ми писали про те, що відомий у Тернополі ресторатор Михайло Гросуляк під час відпочинку на Мальдівах виловив блакитного марліна вагою 50 кілограмів. Риба, що плавала в Індійському океані, трохи більше півтора метри в довжину.

Нагадаємо, на півночі великого Бар'єрного рифу Австралії виявили величезний Кораловий риф. Таке відкриття зробили вперше за 120 років.

Як повідомляв портал Знай.uа, рибак з провінції Малуку в Індонезії ахнули, коли знайшли всередині акули-альбіноса малюка-циклопа.

Також портал Знай.uа писав, що акула відкусила дитині руку в Єгипті: туроператор відмовився допомагати, українка в розпачі.