Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не лише Новий канал, а й Instagram, дуже часто радує багатомільйонну аудиторію фото і відео в соцмережі.

Так, цього разу телеведуча шоу "Хто зверху" і "Le маршрутка" розмістила в своїх Insta Stories відео, в якому показала, як їй роблять відбілювання зубів, щоб збігалися зі снігом. При цьому хтось із підписників зазначив, що "сніг вже жовтий".

"А хто хотів, щоб у Нікітюк стали зуби, як жовтий сніг? Ось вам дулька! Тому що вони у мене стали ще білішими, ніж були. На три тони майже вибілилися. Показую результат... Це американська система відбілювання. Я роблю таку процедуру кожні шість місяців. Мені спочатку чистять ультразвуком, знімають камінь, потім спеціальним пісочком, а потім 3 рази по 15 хвилин під лампою на спеціальний гель для відбілювання. Ніякої чутливості, абсолютно не боляче, дуже класно!" - розповіла Леся на відео.

Леся Нікітюк, скріншот з Insta Stories

Леся Нікітюк, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

Леся Нікітюк, скріншот з Insta Stories

Леся Нікітюк, скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Леся Нікітюк прокоментувала скандал між Тіною Кароль і Олею Поляковою. Відомо, що все почалося з того, що суперблондинка на шоу "Маска" назвала колегу "плакальницею на похоронах".

Нагадаємо, "холостячка" Леся Нікітюк стала богинею в руках чоловіка: "Вау".

Як повідомляв портал Знай.uа, Леся Нікітюк зважилася на радикальні заходи: "Бинти щойно зняли".

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк пояснила, чому відмовилася від "Холостячки": "Білосніжку і сім гномів всі бачили".