Сьогодні, 22 лютого 2021 року, президент України Володимир Зеленський окреслив основні напрямки розвитку, а також будівництва інфраструктури для перетворення держави на країну, комфортну для людей.

Про це повідомляється на офіційному акаунті офісу глави держави в соціальній мережі Instagram. Володимир Зеленський зробив це на форумі "Україна 30". При цьому коментарі до публікації відключені, тому українці не можуть висловити свою думку з цього приводу.

Володимир Зеленський, скріншот: Instagram

Президент розповів про "Велике будівництво" та інші проекти на нинішній 2021 рік. Основні з них стосуються аеропорту, який хочуть створити для цивільних рейсів між Донецьком і Луганськом, в Ужгороді, Полтаві, Чернівцях та між Мукачевом і Ужгородом. Також Володимир Зеленський торкнувся будівництво доріг в кількості 6500 кілометрів по всій Україні, і рекострукція і будівництво 245 мостів і переходів. Наприклад, це стосується Київської окружної дороги - 150 кілометрів, траси М-30 - 1400 км, що об'єднує захід і Схід.

Нагадаємо, секретар Зеленського Мендель вразила українців "обрізаною пуповиною". За словами Мендель, президент Володимир Зеленський "відбувся як глава Незалежної Держави".

Популярні новини зараз

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", другий термін Зеленського розбурхав українців: "Тільки грабують і набивають кишені"

Знай.ua писав, перехід на "літній час" скасовується? У Зеленського готові вирішити болюче питання українців