Анжеліка Рудницька - українська телеведуча і співачка - поділилася своїми роздумами про дорожнечу комунальних послуг. Схоже, вони не під силу навіть зіркам (хай хоч і не в зеніті слави, але все ж).

Про це співачка розповіла на своїй сторінці у соціальній мережі “Фейсбук”.

Артистка написала: “Коли дивишся на платіжки за комуналку - почуваєш себе безпорадним жебраком. У мене серед коментаторів є ті, хто переконує, що нічого не здорожчало, і що з нами вже сталося покращене покращення. То я готова їм передати свої платіжки, якщо що)”.

У коментарях підписники і фанати співачки також ділилися своїми роздумами про платіжки. Дехто переконував, що це не найбільші суми, які їм доводилося платити за ці послуги.

Високі тарифи нині хвилюють більшість українців. Про складність оплати комунальних послуг говорять як звичайні українці, так і артисти і зірки. Наприклад, Ніна Матвієнко в одному зі своїм свіжих інтерв’ю також поскаржилася на зростання цін на комуналку.

Популярні новини зараз

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові"

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Рудницька - культова особа для українських дев’яностих. Її полюбили завдяки хіт-параду “Категорія А”, де українці могли подивитися найновіші кліпи вітчизняних виконавців. Саме завдяки цій передачі в Україні виросло як покоління незалежних артистів, так і слухачів. Після закриття “Категорії А” Рудницька продовжила займатися розвитком української культури: вона організовує зустрічі, фестивалі, курує події. Окрім того, зірка впоралася з тривалою і виснажливою хворобою.

Нагадаємо, що киянам прийшли "золоті" платіжки за газ, хоча обіцяли не підвищувати

Як повідомляв портал "Знай.uа", як не платити за опалення, якщо в квартирі холодно: інструкція для українців

Також Знай.ua писав, Касирка "напала" на покупчиню за 200 гривень: "Що неправильно?! Ахрана!"