Відома українська співачка Оля Полякова, яка отримала звання "Суперблондинки", показала, в якому образі буде в новому ефірі шоу "Маска". Вона часто ділиться кадрами свого яскравого життя з мільйонами шанувальників.

"Ввечері дивіться новий випуск гіпершоу #МАСКА о 21:00 на Телеканал Україна 🔥 Ви будете здивовані!",- сказано під афішею Полякової.

На фото Оля позує в латексній короткій сукні червоного кольору з розкішним кучерявим волоссям. Яскравий образ вона підкреслила таким же макіяжем-стрілками і червоними губами. А міні-сукня оголила її довгі ноги.

Скріншот Facebook

Шанувальники не пройшли повз нової публікації, хоча їх думки і розділилися. Одні відзначили, що Оля Красуня і що вони чекають з нетерпінням нового шоу. Інші почали будувати припущення, хто ховається за масками.

Популярні новини зараз

Українців попередили про "важкі" платіжки за світло

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Однак були і ті, хто зовсім не розумів, в чому сенс програми і зовсім їх вже нудить від таких персонажів в шоу-бізнесі.

"Чекаємо з нетерпінням!", "Красуня"," дуже добре виглядає, хоч і далеко від Батьківщини", " Драконом може бути Олександр Педан. Його фото впало, він приїднався до федерації боксу, а також грав в КВК.", "Вже нудить від такого бомонду в шоубізнесі", "чекаємо з нетерпінням Олічка", " в чому прикол цієї передачі?", "Не буде то свічка", "Херня", - пишуть коментатори.

А деякі і зовсім звернули увагу на фігуру виконавиці і розкритикували те, що вона періодично худне, як і Наталія Могилевська. І привели в приклад пишнотілу Руслану Писанку, яка не худла і жила в своє задоволення і була затребуваною.

"Тут бачиш яка штука. Мужикам більше подобаються дівчата як Kamaliya Zahoor а не такі як ти) ти можеш на неї гарчати, але вона заміжня за міліардером, а тебе мабуть заздрість розпирає. Все вона правильно сказала що вона своєму чоловікові подобається такий який вона є і їй цього достатньо. А від себе додам що тобі Оля доводиться худнути і страждати всякими спортзалами, щоб бути затребуваною. Так що краще? Жити в своє задоволення як Камалія або тягнути все на собі як ти ? Те що в твоїх очах мінус, в очах абсолютно всіх мужиків плюс і ще який ! Так що худни собі нездоровье але це твоя важка ноша. Руслану Писанку і такий всі любили, так що коли дівчина з усіма жіночими принадами це плюс а не мінус. Це для таких дурних худнуть як приклад для подрожания, а для мужиків дошки не показник", - пише чоловік.

Скріншот коментарів

Скриншот комментариев

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Раніше ми повідомляли, Оля Полякова після Приниження Кароль зізналася, що хвора.

Як повідомляв "Знай.uа", Полякова з дочками скотилася з гори в кущі.

Також "Знай.uа" писав, що Полякова занурила голу попку в сніг.