Відомий український телеведучий Юрій Горбунов має величезну аудиторію шанувальників, з якими ділиться всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 960 тисяч чоловік.

Якось телеведучий інтригував активною підготовкою до невідомого нового проекту, а зараз опублікував знімок, зроблений за часів "Майдану" в Україні і заявив про те, що свободу не вийде зупинити. Однак публікація не сподобалася українцям, які різко відповіли Горбунову на подібні заяви.
"Свободу не зупинити! Пам'ятаємо! Не маємо права забути жодного імені!#небеснасотнямайдану #свободунеспинити #революціягідності",- написав Юрій Горбунов у публікації.

"І навіщо треба було такої "свободи"???🤦 ♀", "А, то ти в кайданах......(невільний Ти мій)🤔", "Я б ще точніше сказала, а саме словами Кузьми, дійсно героя, сина України "нас кинули", "А хлопців які загинули в Одесі, а Беркут який виконував свій обов'язок, там теж є загиблі, їм хто квіти на могили віднесе..........🔥🔥🔥", "Так, добре, коли відірваний від реальності. Напевно, це і є свобода...", "Цікаво де Горбунов був в цей час в 2014 році?", - написали користувачі в коментарях до публікації.

Нагадаємо, Горбунов і Осадча показали синочка-іменинника: 4 роки, а вже є своя "тачка"

Популярні новини зараз

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Катя Осадча покроково розповіла, як повторити її улюблену зачіску на кожен день

Знай.ua писав, Горбунов, Потап і Винник потрапили на "Скажене весілля": "Ось це хитяра!"