Арсен Мірзоян-відомий український співак, чоловік Тоні Матвієнко і просто щасливий батько, який зовсім недавно разом з сім'єю відпочивав в Єгипті, насолоджуючись морем і сонцем посеред зими.

Він частенько радує своїх шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 40 тисяч чоловік, з якими зять Народної артистки України Ніни Матвієнко в основному ділиться матеріалами про дружину, кожен раз зізнаючись їй у коханні і результатами пробіжок.

Ведучий радіо "Галичина" поцікавився у виконавця відразу ж після першого концерту після локдауну, які його відчуття і емоції.

"Мої емоції, як після звичайного, справжнього концерту. Неначе локдауну і не було. У мене таке відчуття, ніби локдаун - це наснилося", - заявив Арсен Мірзоян у відео.

Після цього чоловік поставив співака в незручне становище, коли співав пісні Мірзояна і просив його підспівувати за ним, тоді як Арсен не розумів, в який момент можна починати.

Нагадаємо, Арсен Мірзоян розповів, як підкорити зірку: "Готуйте гуму"

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко чесно розповіли про наболіле: "Була недостатньо щаслива"

Знай.ua писав, Арсен Мірзоян провів ніч з пекучою блондинкою, і це не Тоня Матвієнко. З них можна зрозуміти, що крайню ніч він провів не вдома. "Ось така ніч попереду" - написав чоловік під постом пізно ввечері. На кадрах він не один, а з загадковою блондинкою, поруч з якою ще два чоловіки.