Представниця вищих аристократичних кіл Великобританії, племінниця принцеси Діани леді Кітті Спенсер стала амбассадором культового Dolce & Gabbana.

Знаменитий італійський будинок моди Dolce & Gabbana представив свого нового амбасадора - 30-річну британську модель Кітті Спенсер, яка є рідною племінницею принцеси Діани. Вона співпрацює з італійським брендом протягом чотирьох років, знімаючись в кампаніях і беручи участь в шоу.

Кітті Спенсер та Доменіко Дольче, фото Instagram

Відомо, що довгий час визначальним елементом розкішних колекцій італійського будинку моди було захоплення Dolce & Gabbana британською королівською родиною та аристократією. Тому в тому, що знаменитий бренд вибрав племінницю принцеси Діани для ролі амбасадора, немає нічого дивного.

Кітті Спенсер, фото Getty Images

Популярні новини зараз

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Кітті Спенсер повідомила на своїй сторінці в Instagram, що надзвичайно горда представляти знаменитий бренд. Вона опублікувала кілька фото, і подякувала дизайнером за надану честь та висловила надію на те, що Дольче і Габбана будуть пишається нею.

“Для мене велика честь стати амбассадором Dolce & Gabbana. Доменіко і Стефано звеличують найважливіше в цьому житті: сім’ю, радість, красу, колір, любов. Працюючи з ними, завжди отримуєш новий досвід, можливість краще дізнатися італійську культуру, мистецтво, ремесло, стиль життя. Одягаючи створений ними одяг, я відчуваю їх пристрасть як дизайнерів і в той же час відчуваю себе кращою версією себе”, – написалаледі Спенсер.

Кітті Спенсер, фото Instagram

Кітті Спенсер, фото Instagram

Сама Кітті є давньою прихильницею Dolce & Gabbana. З 2017 року вона почала співпрацю з культовим італійським брендом, вперше з’явившись на подіумі. Надалі вона брала участь в численних рекламних кампаніях бренду.

Кітті Спенсер, фото Getty Images