Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила в популярній серед зірок шоу-бізнесу соціальної мережі TikTok яскраве відео, на якому підкорювала новими талантами під хіт The Hit Crew "Pump Up The Jam". Так, артистка приміряла одне зі своїх найбільш спокусливих концертних вбрань, в якому прийшла зовсім не на сцену або червону доріжку, а в один зі столичних фітнес-клубів.

Красуня одягла срібну сукню з розрізами по боках і глибоким декольте, суцільно розшиту блискучою срібною бахромою. Зірка доповнила жіночний образ "фірмовою" короною на голові, чобітками на підборах і вечірнім макіяжем з яскраво-червоною помадою на губах, блиснувши довгими ногами і пишними грудьми.

У ролику Ольга вирішила підтримувати струнке тіло, пройшовшись по біговій доріжці на підборах, грайливо відкидаючи назад довге волосся, тренуючись з гантелями і на тренажерах, розставляючи ноги.

Варто відзначити, що Полякова дійсно наполегливо працює над своєю фігурою за допомогою фітнес-тренера і правильного харчування. Під час локдауна співачка навіть влаштовувала для численних прихильниць онлайн-тренування в Instagram.

Популярні новини зараз

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику