Тіна Кароль, яка вперше за декілька років опинилася на шоу "Голос країни" без свого екранного кавалера з Молдови, не знає, де Дан Балан, а тому запитує про це у папуги.

На одній із фан-сторінок співачки з'явилося цікаве відео. На ньому Тіна посеред великої кухні у білій кофтинці їсть шматочок грейпфруту. В цей час голос за камерою запитує її: “А де Дан Балан?” На задньому фоні чути шум, Тіна повертається на цей звук і говорить: “Аркашо, де Дан Балан?”

Аркаша - папуга Тіни Кароль породи Жако. Його колись подарував співачці її нині покійний чоловік. Папуги Жако - надзвичайно кмітливі і винахідливі. Згідно з деякими дослідженнями, папуги цієї породи мають інтелект трирічних дітей. Тому насправді запитати такого розумного папугу про місцезнаходження Дана - не така дурна ідея, він справді міг знати відповідь на це запитання. Варто відзначити, що на цьому відео Тіна випромінює якусь неземну красу: холодний колір обличчя, випрямлене волосся, великі очі і спокусливі губи.

Аркаша - неодноразово ставав героєм фанатських відео Тіни. На одному з таких відео Тіна підходить до великої клітки, де сидить Аркаша і просить його “дати п'ять”. Аркаша піднімає лапку і махає головою. На це Тіна йому відповідає: “Курочка, хороша пташка”.

Нагадаємо, Тіна Кароль і Дан Балан не приховують теплих почуттів: "Кохання в серцях".

Популярні новини зараз

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Як повідомляв "Знай.uа", Тіна Кароль показала, як Дан Балан цілує їй ноги.

Також "Знай.uа" писав, що самотня Тіна Кароль прийняла поцілунок Олега Винника на очах у всієї України.