Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила в популярній серед зірок шоу-бізнесу соціальній мережі TikTok яскравий уривок з шоу "Маска", де є однією із зіркових детективів разом з Андрієм Данилком, Настею Каменських, Дзідзьо і Олегом Винником. Так, артистам і численним шанувальникам проекту в другому випуску належало вгадати, хто ж ховається за важким і незвичайним костюмом брутального Носорога, вбрання якого зроблене з переробленої вторсировини - елементів одягу і взуття.

Судді були вражені силою Носорога і його незвичайним голосом, взявшись вибирати варіанти героя під маскою зі співаків, акторів і навіть спортсменів. Українці і детективи припустили, що це може бути Потап, Тарас Цимбалюк, Михайло Кукуюк або Олександр Усик.

Щоб перевірити силу Носорога, Оля Полякова запропонувала чоловікові підняти її, попередивши, що важить 70 кілограм. Носоріг же з легкістю носив співачку на руках, а сама зірка дивувалася тому, який перед нею великий і ставний персонаж.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

Популярні новини зараз

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику