Як вже відомо нашим читачам, в Україні в 2021 році тарифи на опалення зростуть від 5,5% до 50%. Цифри просто немислимі, і це тільки опалення і гаряча вода. Не дивно, що люди продовжують наполегливо відстоювати свою позицію і просять знизити тарифи.

Так, справа дійшла до глави держави, президента Володимира Зеленського. Українці запропонували перейти на прогресивніший вид опалення будинків за допомогою установки сонячних панелей.

Про це стало відомо завдяки тексту нової петиції на сайті Президента України president.gov.ua.

Петиція Іллі Кацахана, скріншот: president.gov.ua

Також справедливо зазначити, що автором петиції виступив громадянин України Ілля Кацахан. Поки що її підписали всього кілька людей, а для розгляду главою держави необхідно 25 тисяч підписантів.

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Комунальні тарифи, кадр з відео

"Знизити оплату за опалення або перейти на прогресивніший, сучасний вид опалення будинків за допомогою установки сонячних панелей на дах і перетворення енергії на тепло по всьому житловому будинку.", - пише і вимагає Ілля Кацахан.

Також варто нагадати нашим читачам, що українці подали петицію, в якій вимагають зниження ціни на газ для населення. На фоні підвищення цін на газ в останні місяці, українці здійняли бунт незгоди з урядом, зажадавши негайно знизити вартість в платіжках. Громадяни заявляють, що подібна ціна просто вбиває і часто перевищує розмір пенсії для людей похилого віку.

Раніше повідомляли, водії вимагають у Зеленського скасувати реєстрацію на авто і знизити ціни на бензин: "Збільшилися в 5-8 разів".

Як повідомляв Знай.uа, українці повстали проти драконівських тарифів на газ: "Грабіж і геноцид".

Знай.uа писав, харків'яни просять Терехова виконувати обіцяне Кернесом: "Не вистачає кілометра".