Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила серію романтичних і ніжних кадрів з давнім другом, 37-річним актором Романом Полянським, влаштувавши фотосесію посеред холодного і засніженого Києва. Так, артисти з особливим трепетом обіймали один одного, здається, більше не приховуючи своїх стосунків, в яких їх вже давно запідозрили численні шанувальники.
Красуня заінтригувала спільною піснею "Полотенце", яку разом з Романом представить вже 12 лютого, зробивши таким чином подарунок своїй аудиторії до Дня закоханих 14 лютого. Варто відзначити, що після болючого розлучення з російським бізнесменом Олександром Комковим фанати запропонували Аліні взяти участь у другому сезоні шоу "Холостячка", проте, здається, зірка налагодила особисте життя і тепер по-справжньому щаслива.

"3 дні до ПРЕМ'ЄРИ дуету

Полотенце 12.02.2021 🔥 🔥 🔥

выбирайгросу 1️⃣2️⃣3️⃣4️⃣5️⃣6️⃣7️⃣8️⃣"

Фолловери не пройшли повз: "Яка ви красива пара 😍 може ви вже нарешті одружитеся😉"," чому один на одного і не дивітеся,а так Фото прикольні", " красива пара. Чекаю на весілля😍", " така красива пара🔥 🔥 🔥".

Популярні новини зараз

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Показати ще

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.