Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і зазначила, що починає життя з чистого аркуша. Так, артистка дуже захопилася трендовою соціальною мережею TikTok, куди тепер все частіше викладає різні фото і відео, і цей раз не став винятком.

Красуня виставила спокусливе відео, на якому показала свій новий жіночний образ для зйомки в одній зі столичних фотостудій, фотофоном якої служили панорамні вікна і широке ліжко. Зірка, яка останнім часом обирала стильний оверсайз, різко змінилася, з'явившись на публіці в довгій напівпрозорій вечірній сукні з глибоким декольте, суцільно всипаним срібними паєтками.

Елегантне вбрання Наталя доповнила нюдовим макіяжем з акцентом на очах, грайливо розпустивши волосся і впевнено рухаючись на камеру. Могилевська не упустила можливості блиснути фігурою, в тому числі стрункими ногами і пишними грудьми. Варто відзначити, що на початку ролика виконавицю з подивом розглядає хлопець, якого явно захопив новий образ зірки.

"Всім відмінного настрою ❤️"

Популярні новини зараз

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Показати ще

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".