Полетіти до Кенії варто хоча б заради того, щоб на власні очі побачити велику африканську п'ятірку — Лева, леопарда, носорога, слона і буйвола. А ще-інших екзотичних тварин, наприклад, антилопу або жирафа. Заради цього в столицю Кенії Найробі і вирушила ведуча " Орла&Решки. Чудеса світу " (Новий канал) Василиса Хвостова.

Поїхати на справжнє Сафарі дівчина не змогла — у неї не вистачило грошей. А ось в центр жирафів потрапила.

Орел і Решка, фото: прес-служба програми

"Жираф-це, мабуть, найдивніша тварина в Африці. У ньому дивно буквально все! По-перше, він ростом з двоповерховий будинок, в якому весь другий поверх займає шия — вона дозволяє йому об'їдати верхівки дерев. По-друге, він дивно ходить-спочатку робить крок правими ногами, потім лівими. По-третє, коли бігає, йому доводиться розгойдувати головою, щоб не втратити рівновагу. Через це здається, що він біжить в сповільненій зйомці, — поділилася враженнями ведуча «Орла&Решки» на Новому каналі. - Його язик довжиною майже в півметра! Він потрібен, щоб зривати листя з самих верхівок дерев. А ще він фіолетовий-щоб не згорав під палючим африканським сонцем".

Орел і Решка, фото: прес-служба програми

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Тварина, яку вона нарешті побачила в природному середовищі існування, а не на картинках, настільки вразило Василину, що вона вирішила... поцілуватися з ним! Для цього дівчина затиснула частування для жирафа губами. Важливо: Не намагайтеся повторити трюк-це може бути дуже небезпечно!

"Я не могла не поцілуватися з найголовнішим самцем! Він практично зжер половину мого обличчя! - сміється Хвостова. - ДО РЕЧІ, густа в'язка слина у жирафів теж не просто так — вона служить захисним шаром від колючок акації".

Раніше ми повідомляли, Івлєєва з "Орел і Решка" показала найпотужніше місце сили на планеті.

Як повідомляв "Знай.uа", українець перехитрив готельєрів на екзотичних островах.

Також "Знай.uа" писав, що зірка "Орла і Решки" вирушила на улюблений курорт українців, пробралася до стародавніх богів.