Російський співак Сергій Лазарєв, якому чи то серйозно, чи то жартома приписують стосунки з Ані Лорак, хоча і офіційно не одружений, але у нього є син Микита і дочка Аня.

Він рідко показує дітей і говорить про них. Але часом шанувальники знаходять кадри з минулих фотосесій і розчулюються тому, які чарівні діти ростуть у артиста. Цього разу у фан-акаунті опублікували фотографію Лазарєва з сином, де він позує на черговій фотосесії, впевнено, як тато дивиться в камеру і поклав руку йому на плече.

Фанати прийшли в захват від фото і відзначили, які вони красиві обидва. У коментарях чоловікові і хлопчикові зробили безліч компліментів і відзначили схожість.

" До чого ж гарні!", "Який гарний хлопець пропадає! Дівчата з розуму", " молодець.Є такі мами, що краще б їх не було.Виховає і без неї хороших дітей❤️", " красунчики😍", " син напевно 100раз запитав: Де ж моя мама?а тато відповів: синку ти інкубаторський.", "Який гарний хлопець де кільце", - пишуть коментатори.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Показати ще

Нагадаємо, російський співак Сергій Лазарєв, якого підозрюють у романтичних стосунках з Ані Лорак, продемонстрував високий рівень майстерності на шоу "Танці з зірками".

Виступом зірки разом з його партнеркою Катериною Осиповою ділиться Instagram-аккаунт про життя зірок Show of Russia

Увагу громадськості привернув третій ефір програми, в якому Лазарєву випало танцювати ча-ча-ча під пісню "Tous Les Mêmes" бельгійського виконавця фламандсько-Руандійського (його батька тутсі були вбиті під час геноциду в Руанді) Stromae.

Раніше ми повідомляли, Сергій Лазарєв "привласнив" українські вареники.

Як повідомляв "Знай.uа", Ігор Крутой теж перейшов на українську мову, щоб нахамити "улюбленцю" Лорак Лазарєву.

Також "Знай.uа" писав, що "коханець" Лорак Лазарєв показав шалену пристрасть з гарячою блондинкою.