Українська співачка Тіна Кароль випустила свою лінію ароматів для дому, про що вона опублікувала пікантне відео на своїй Instagram-сторінці.

На записі можна побачити як зірка заходить в приміщення з зав'язаними очима, після чого пов'язка спадає з обличчя. Вона підходить до своїх товарів і запалює свічку, після чого вдихає її аромат.

Свічка з колекції ароматів Тіни Кароль, фото Poetry Home

"Сьогодні виходить моя перша ароматична колекція для дому Tina Karol Home. Я хотіла створити колекцію, завдяки якій в будинку стане затишно, а в серці тепло. Минулого року ми провели багато часу наодинці з собою. Сім'я заслужено вийшла на перший план. Аромат Tina Karol Home відповідає на питання, яким може бути атмосфера у вашому домі.

Колекція під назвою «Аромамагія романтики» виходить в колаборації з брендом Poetry Home. Вона включає в себе три свічки, два аромадифузора і саше для авто. Солодкі ноти полуниці, пікантних цитрусів і ніжної троянди змішуються з пряними нотами бергамота, карамелі і ванілі.

Популярні новини зараз

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Вихід колекції Tina Karol Home приурочений до Дня закоханих і по праву стане яскравим подарунком коханим і самим собі", - пишуть у публікації в соцмережі.

Цікаво, що свічки й інші ароматичні товари позиціюються як преміальні: ціна на них йде від 599 до 6999 гривень.

Колекція ароматів від Тіни Кароль, скріншот Poetry Home

Аромасвічки досить популярний продукт серед зірок, які намагаються отримати додатковий заробіток. Особливо в цьому відзначилася американська актриса Гвінет Пелтроу, яка до своєї імперії додала навіть свічки з запахом своєї Вагіни.

Нагадавши, Гвінет Пелтроу продає свій оргазм - фанатів чекає задоволення при свічках

Як повідомляв портал Знай.ua, Тіна Кароль зізналася, як любити чіпати нерви коханому:"Скажи чесно". Співачка запропонувала шанувальникам"пограти".

Також портал Знай.ua писав, що Тіна Кароль вперше заговорила про їх з Даном Баланом роман:"Покинула чат".