Українці все частіше скаржаться на обслуговування в Державному банку ПриватБанк. Так, клієнти помічають обмежувальні заходи з боку блокування без причин і співробітників.

Так, Українка поскаржилася, що її карту заблокували, і ніхто в підтримці їй не міг допомогти. Вона залишилася без доступу до грошей у розпал карантину. Крім того, їй з дитиною довелося ходити по кабінетах і збирати різні довідки, А карти в підсумку все одно не розблокували. Відповідний відгук з'явився на сайті Мінфін.

Користуюся послугами ПриватБанку 11 років, жодного разу не порушуючи вимоги банку! Навіть працювала у банку! Альо вже більше тижня, як мене заблокували без вагомих на ті підстав, в результаті, дитина не може харчуватися в школі (карта юніора заблокована), не можемо скористатися послугами громадського транспорту (у нас лише безконтактний розрахунок), мої особисті кошти заблоковані!!! В умовах суворого карантину, банк змусив, з дитиною, бігати кабінетами та збирати довідки", - обурюється жінка.

Однак навіть після того, як вона зібрала всі довідки і вистояла в черзі, консультанти не змогли вирішити її проблему.

"Зібравши довідки, і відстоявши у великому скупченню людей у черзі до консультанта банку, близько години на морзі в толпі, знову ж з дитиною, під час карантину (22 січня) отримала запитання, а не відповіді на свої питання. Консультант не розумів, навіщо я прийшла і принесла усі довідки. В результаті, довідки не підійшли, про що мене повідомили, коли я зателефонував в черговий раз на гарячу лінію, хоча, могли б сповістити. Обіцяли розгляд справи спочатку одну добу, але потім збільшили розгляд до п'яти діб. Сьогодні вже більше тижня як обіцяють розібратися. Ніхто не може обгрунтовано пояснити чим я так завинила перед банком, що мене так заблокували?!",- пише жінка.

Популярні новини зараз

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Скріншот коментарів

Нагадаємо, українці передбачали "початок кінця" Приватбанку.

Як повідомляв Знай.ua, ПриватБанк розриває відносини зі старими клієнтами, день і ти в "чорному списку".

Також Знай.ua писав, що "ПриватБанк" мовчки припиняє обслуговувати українців - немає часу пояснювати.