Напевно, вам часто зустрічалося в меню блюдо дуже незвичайної подачі: борщ всередині хліба. Чи реально такий же приготувати на своїй кухні? Цілком, ми зараз розповімо вам, як це зробити.
Для борщу в хлібі вам знадобиться:
300 гр ковбасок (або м'яса)
2-3 картоплі
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
банка консервованої квасолі (або 300 гр відвареної квасолі))
1 шт ріпчастої цибулі
250 мл перетертих помідор
30 мл рослинного масла
сіль, перець за смаком
1.3 чайної ложки гострого перцю
зелень
Рецепт приготування:
Відваріть картоплю у воді до напівготовності, потім додайте туди нарізану ковбасу, сіль, паприку і варіть близько 10 хвилин на слабкому вогні.
Потім в окремій сковорідці слід обсмажити цибулю на рослинному маслі, згасити його разом з перетертими помідорами.
У каструлю додати квасолю і зажарку. Варіть після цього ще приблизно 5 хвилин. В самому кінці потрібно додати зелень (кінза і кріп підійдуть найкраще). Подається такий борщ в булці, і виглядає дуже ефектно.
Нагадаємо, стало відомо, як приготувати рисову кашу лівою рукою і навіщо це робити.
Як повідомляв Знай.uа, господині поділилися оригінальним рецептом торта"Наполеон".
Також Знай.uа писав, що опубліковано рецепт сирної запіканки без борошна, цукру і манки.