Американська медіаперсона Кайлі Дженнер, відома як сестра Кім Кардашьян і учасниця проєкту "Сімейка Кардашьян" є однією з найбільш успішних світових блогерок. Свою аудиторію 23-річній дівчині вдається утримувати за допомогою ефектних фотосесій — такою стала, наприклад, підбірка знімків у відвертій сукні, яка лише подекуди прикривала тіло зірки.

Відповідна публікація була розміщена на офіційній сторінці Дженнер у соціальній мережі "Інстаграм".

На фото на Кайлі коротка оранжева сукня. Вона майже прозора: лише трикутник біля стегон та груди прикриває не муарова тканина, а непрозорий шмат матеріалу. При цьому боки дівчини оголені шнурівкою, у той час як як груди, які не приховує бюстгальтер, напівоголені через декольте, яке утримують натягнуті ґудзики — складається враження, що вони ось-ось і розлетяться.

Кайлі Дженнер, фото Інстаграм

Характерно, що всесвітня знаменитість для фото обрала доволі дивну позу: вона з пристрастю накидується на стіну будівлі, притискається до неї тілом і піднятою ногою.

Популярні новини зараз

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Кайлі Дженнер, фото Інстаграм


Нагадавши, як Кайлі Дженнер перетворилася на кобру-спокусницю.

Як повідомляв портал Знай.uа, Кайлі Дженнер виклала в мережу спокусливі фото, на яких з'явилася в компанії батька своєї доньки Тревіса Скотта.

Також портал Знай.uа писав, як Кім Кардашьян помилково виклала невідредаговане фото, яке змусить вас забути про комплекси.