Український телеведучий і актор Юрій Горбунов опублікував кадр зі зйомок нового сезону шоу "Голос країни" разом з Надею Дорофєєвою, яка зайняла тренерське крісло в новому сезоні шоу.

Відповідний кадр з'явився на його сторінці в Instagram.

Відомо, що в неділю, 24 січня, пройшла прем'єра нового сезону шоу "Голос". У новому сезоні шоу змінили склад зіркового журі, ведучих бекстейджу, а серед учасників з'явилися вже відомі українські виконавці. Зі старих членів журі залишили Монатіка і Тіну Кароль, до них приєдналася Надя Дорофєєва і Олег Винник.

Ведучими шоу стали Юрій Горбунов і його дружина Катя Осадча. Телеведучий вже похвалився з шанувальниками свіжим кадром зі зйомок нового сезону. Він опублікував в Instagram селфі, на якому постав з однією з членів журі - Надею Дорофєєвою.

"Надя чітко показує - завтра. 31 січня, другий епізод Голосу країни!! Дивимося!",- написав Горбунов.

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

"У вас на профілі не вистачає тільки селфі з Баланом, пан Горбунов😄 💜", "Невже це ще хтось дивуватися по ТБ ️ ️ одні і ті ж обличчя роками️", " нереально красиві😍", " наша принцесааа😍", " де Катя?😂", "Юра. Старіє! Худай не Худай! Спорт, це добре! Але роки беруть своє!", "Надя класний колір волосся", " те, що показує Надя, це точно не завтра...😉 У неї особливий підхід до глядача...😁 ", "Визначте своїх друзів, які люблять ма * * урбувати😜"," а що, вже встигла перефарбувати волосся? Біла ж була", - коментували підписники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Голос країни-11, 2 випуск: Кароль і Дорофєєва зчепилися, а Винник став " улюбленим Лободи"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Горбунов і Осадча змусили маленького сина махати лопатою: виховують майбутнього Вірастюка

Також «Знай.иа " писав, що Горбунов, Осадча, Кароль і Дорофєєва показали улюблений жест Кернеса: "чекаємо"