У середині січня біля берегів Турецької Республіки затонув Російський суховантаж під назвою Arvin.

Він був побудований ще в 1974 році і ходив під прапором Палау, що випливає з даних моніторингового ресурсу Vesselfinder. Ще минулого року, 30 грудня, суховантаж знаходився в порту грузинського містечка Поті, а 15 січня — в порту турецького міста Бартин.

Зараз з'явилося відео аварії судна, зняте на самому кораблі. Всі 15 членів екіпажу згодом перебували в трьох рятувальних шлюпках, про що стало відомо завдяки заяві губернатора провінції Бартин Сінана Гюнера.

"Та ну нах*й. П*здец, та ну нах*й. *банний в рот. Костюм. Съ*буй, съ*буй. Бл*ть не можу, допоможіть", — кажуть члени екіпажу під час того, як корабель піднімається на хвилях і в якийсь момент бачать, що ніс судна відламується. Починається паніка і екстрений втечу до рятувальних шлюпок.

Крах корабля з українцями на борту, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Міністерство закордонних справ повідомляє, що ще троє українців не були знайдені. П'ятеро громадян України вже виписані з лікарні. Суховантаж Arvin прямував до Болгарії, але несприятливі погодні умови поставили хрест на цьому шляху.

"В ході проведення пошуково-рятувальних робіт всього знайшли тіла 3 членів екіпажу (з них 2 громадянина України)", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, біля Туреччини потонув російський корабель з українцями на борту: є загиблі

Як повідомляв "Знай.ua", в Туреччині врятували п'ять українських моряків із затонулого корабля "Arvin", рятувальна операція триває

Знай.ua писав, в аварії суховантажу "Arvin" загинуло двоє українців: інформація МЗС