Дружина сина відомої української співачки Софії Ротару Руслана Євдокименко частенько радує своїх шанувальників новими знімками в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 17 тисяч осіб.

Раніше жінка показувала сімейний знімок, на якому сама не була присутня. На ньому були її чоловік Руслан Євдокименко, з яким відсвяткувала нещодавно 27 річницю весілля. Далі виконавиця Ротару, діти Руслана і Світлани — Анатолій і Софія, а також сестра Ротару з песиком на ніжках.
І саме зі своєю дочкою Софією Євдокименко, яка проживає в Сполучених Штатах Америки, Світлана і виклала нові фотографії. Жінка постала з дівчиною в шубах і без шапок. Тільки Софія віддала перевагу яскравому вбранню, тоді як її мама — білий варіант.

Світлана Євдокименко з дочкою, скріншот: Instagram

"Красуні ❤️🌷🌷🌷👏👏👏", "дівчатка, такі дівчатка😊 🤩", "Краса ,свіжість😊 🤩", "Які дівчата красиві🌷 🌷 🌷 🌷 🌷 💋", "Дуже красиві !!!🌸 🌸 🌸", "Які ви красиві!😍", "Як дві квітки на снігу️️", "Юній Софійці такі "ботоксні" губи не потрібні!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ❤️😍❤️😍❤️😍❤️😍❤️😍❤️😍", "Хто з них мама і хто з них дочка..??..🤔👍👍🔥🔥🔥👑👑💖💖", "Красуні обидві! Не очікувала що під Києвом сніг як у Москві. Думала, у вас набагато тепліше, що вже травичка зеленіє. Спасибі за такі красиві фото в стрічці! ❤" , - написали користувачі в коментарях до публікації.

Коментарі, скріншот: Instagram (Євдокименко)

Коментарі, скріншот: Instagram (Євдокименко)

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

Нагадаємо, син Ротару показав покійного батька в молодості: ось за якого красеня вийшла заміж "Хуторянка"

Як повідомляв "Знай.ua", "Просто Ален Делон": син Ротару показав головну гордість всього сімейства, бабуся буде задоволена

Знай.ua писав, Різдво зібрало все сімейство Ротару біля новорічної ялинки: "Кращі на землі"