Британський актор Люк Вестлейк, який знімався у серіалі "Лютер" разом з зірковим Ідрісом Ельбою, наклав на себе руки у віці 26-років. Серед іншого, на чоловіка мав тяжкий вплив карантин, запроваджений для боротьби з коронавірусною інфекцією COVID-19.

Про трагічний інцидент розповідає британський таблоїд The Sun. Самогубство сталося ще 18 червня, однак широкого резонансу справа отримала лише зараз у рамках ширшої програми з профілактики суїцидів.

Це була не перша спроба накласти на себе руки упродовж останніх місяців. Чоловік проходив лікування у психотерапевта та страждав від тривожності і дитячих травм, а також мав залежності.

Люк Вестлейк, кадр з серіалу "Лютер"

Люк був випускником однієї з найкращих шкіл акторської майстерності у Великій Британії. Окрім ролі у "Лютері", Вестлейк також відомий своєю появою у серіалі "Без образ" і "Темне серце". Актору пророкували яскраву кар'єру, але останнім часом він був дуже незадоволений своєю професійною діяльністю, якій локдаун завдав особливо сильного удару.

Популярні новини зараз

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

У пам'ять Вестлейка його друзями з акторської школи було засновано стипендію для підтримки молодих артистів у перший рік після випуску.

Нагадаємо, раніше Пішов з життя Герой СРСР, який врятував мільйони українців: бив радіацію з повітря

Як повідомляє портал «Знай.иа» Творець "Єралашу" Борис Грачевський помер від коронавірусу

Також «Знай.иа " писав, що У Хмельницькому зупинилося серце заслуженого артиста України, городяни ридають: "ціла епоха..."