Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила серію яскравих фото і відео зі своїх Сторіс, показавши, як весело пройшов день народження відомої української прими-балерини Катерини Кухар. Незважаючи на те, що 39 років красуні виповнилося ще 18 січня, гучне свято для сім'ї і зіркових друзів Катерина і її чоловік Олександр Стоянов влаштували 28 січня в одному зі столичних закладів, повернувшись з сонячних Мальдів.

Серед зіркових гостей були помічені Оля Полякова, Наталія Могилевська, Володимир Остапчук і багато інших, а сама винуватиця торжества з'явилася на публіці в розкішній сукні-комбінації золотого кольору з глибоким декольте. Ольга на святі Катерини багато співала і танцювала, а також трепетно привітала іменинницю, зазначивши, що балет - величезна праця з крові і поту.

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Також Полякова вирішила помірятися силою голосу з 45-річною Наталією Могилевкою, заспівавши на моменті, коли Кухар вишесли її великий святковий торт. Примітно, що прима-балерина не залишила без сюрпризу і саму Олю, виконавши її хіт "Королева ночі". На радощах співачка підбігла до іменинниці і заспівала разом з нею дуетом.

Оля Полякова, instagram.com/stories/polyakovamusic/

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику