Відомий український кулінар і переможець проекту "МастерШеф" Євген Клопотенко поділився у своєму Instagram з шанувальниками рецептом ніжної річкової форелі, запеченої в духовці.

"Берете річкову форель, шльопаєте, посипаєте сіллю, поливаєте лимоном та олією, обмотуєте цибулею порей та запікаєте. 12-15 хвилин, режим конвекції. В ідеалі, якщо у вас крута духовка, і вона розумно розподіляє температуру. Це щоб риба рівномірно пропеклася, покрилася сексі скоринкою, але всередині залишилася ніжною. А так все. Мінімум продуктів та часу, чутлива духовка, і ніяких збочень не потрібно. Риба буде смачною. Так, ця стерва самодостатня та незалежна, змиріться з цим та не мучайте її маринадами та іншою фігнею. Цьом", - написав Клопотенко на своїй сторінці в соцмережі.

фото з Instagram Євгена Клопотенка

"І у мене була форель сьогодні, але зі звичайною цибулею, потрібно ще з пореєм спробувати🤤", "🔥 Молодець хлопець 👍", "Про самодостатню і незалежну стерву дуже добре вийшло", - зазначили коментатори.

Раніше ми писали про те, що Клопотенко створив "бутербродну камасутру", це потрібно скуштувати: "Суцільний с*кс".

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Нагадаємо, Клопотенко трепетно розповів українцям про єдність.

Як повідомляв портал Знай.uа, Клопотенко спік три види пампухів за лічені хвилини: з часником, грибами і солодким сиропом.

Також портал Знай.uа писав, що Клопотенко перетворив печериці та картоплю на страву, від якої не відірватися.