Ще кілька днів тому, в Москві знайшли мертвим відомого російського гумориста і стендап-коміка Олександра Шаляпіна, який пішов з життя в 41-річному віці.

Засоби масової інформації повідомляють, що причиною смерті стало самогубство. Вдома виявила мертвим його дружина рано вранці. Вона ж і викликала швидку допомогу. Сьогодні, 28 січня 2021 року, відбулися похорони Шаляпіна, на яких були присутні багато акторів і гумористи, одним з яких є Руслан Білий. Однак його промова виявилася досить дивною на тлі такого горя для родичів і близьких друзів загиблого, адже чоловік почав жартувати.

Руслан Білий на похоронах Шаляпіна, скріншот: Youtube

"Я, напевно, теж що-небудь скажу. Насправді складно, багатьом, всім є що сказати. Це дійсно складно... ну Сані б точно сподобалося, що дуже багато телекамер ось тут, зараз — це 100%. Я думаю у Санька на той короткий термін всього було багато. У нього було багато татуювань, у нього багато було класних жартів, у нього було багато дружин і завдяки його способу життя було багато класних історій, які залишаться з нами, на плівці, в цифровому ефірі і так далі. Він багатьох випередив, на відміну багатьох акторів, які тут, він знявся в "Бумері". І на відміну від багатьох коміків, які тут, він виступав у Crocus (багаторівневий концертний зал). Все, Саня, спасибі тобі велике. У тебе залишилася прекрасна дочка і друзі, родичі, і ти разом з нами. Все, спасибі, спасибі Саньку", - заявив Руслан Білий під час промови близько покійного Олександра Шаляпіна.

Нагадаємо, пішов з життя зірка "Бумера": знайшли у власній квартирі

Популярні новини зараз

Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено)

Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї

Кого не мобілізують до армії: перелік професій

Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти

Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", комік з "Що було далі" Детков повернувся в Україну після скандалу: "Я втомився"

Знай.ua писав, Галкін розповів про непоправну втрату, хвороба забрала частину дитинства: "Немає слів"