Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

Нещодавно знаменитість вирушила перед новорічними святами на райський острів Балі разом з Владом Топаловим і їх сином Майклом, виставляючи безліч радісних фото і відео. Так, артистка досить креативним способом прорекламувала готель, де зупинилася їх дружна сім'я на невеликий проміжок часу.

Красуня продемонструвала пікантний кадр, бігаючи босоніж по піщаному пляжу лише в міні-бікіні білого кольору. Зірка блиснула і струнким засмаглим тілом, і пишними формами, особливо сідницями. При цьому Регіна мило посміхалася на камеру, розпустивши довге світле волосся.

"На додаток до мого посту про готель.

Тут відмінний сервіс, приголомшлива берегова лінія, можливість посерфити, і звичайно ж, всім гурманам раджу замовити #softshellcrab салат 🥬!"

Популярні новини зараз

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "є шоколадна Оленка, а тут шоколадна Регінка😍"," Владу пощастило, але головне, щоб він це усвідомлював", "Ноги мрії🤩", "берегові лінії... дійсно..виглядають захоплююче😂❤️".

Раніше "Знай.ua" розповідав про те, що Регіна Тодоренко звузила очі за допомогою пальців і ледь не оскандалилася