У неділю 24 січня в Об'єднаних Арабських Еміратах відбудеться довгоочікуваний двобій у змішаних єдиноборствах між ірландцем Конором Макгрегором (22–4) і американцем Дастіном Пор'є (26–6), який може стати однією з головних подій року для цього спорту.

Бій проходитиме у рамках турніру UFC 257 в Абу-Дабі на "Бійцівському острові". Початок бою очікується о 7:00 за київським часом (9:00 за місцевим (Gulf Standard Time)).

Це не перший поєдинок ірландця з американцем: вони зустрічалися в октагоні ще у 2014 році — тоді Макгрегор відправив суперника у нокаут ще в першому раунді. Проте Пор'є продемонстрував відчутний прогрес і глядачі очікують, що він підготував для "помсти" гоноровому бородачу.

Дастін Пор'є і Конор Макгрегор, кадр з відео

Хоча Макгрегор не виходив в Октагон рівно рік, він все одно залишається фаворитом бою. На перемогу ірландця букмекери приймають ставку з коефіцієнтом 1.36, що відповідає приблизно 68-відсотковій ймовірності, у той час як шанси на перемогу Пор'є аналітики оцінили коефіцієнтом 3.29 (десь 30 відсотків ймовірності). На нічийний результат пропонують коефіцієнт 50.00 (2 відсотки).

Популярні новини зараз

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Показати ще

Шанувальники Макгрегора також сподіваються, що перемога над Пор'є відкриє йому шлях до реваншу з росіянином Хабібом Нурмагомедовим, який наніс ірландцю болючу поразку у 2018 році.

Нагадаємо, Конора Макгрегора заарештували у Франції: непристойна поведінка, насильство та інші "гріхи" бійця.

Як повідомляв Знай.uа, довжелезні ніжки "анаконди "Білодід змусили заворушитися чоловічих "вужиків".