Гарячий красень і співак з молдавським корінням Дан Балан завоював серця сотень тисяч українок неймовірною харизмою, оксамитовим голосом і граціозною пластикою рухів.

Артиста давно підозрюють у романі з колегою по українському шоу "Голос країни" Тіною Кароль. Тим часом зірка продовжує зводити прихильниць з розуму.

Цього разу молдавський мачо розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram свіжий пост, в якому повідомив, що вже цієї п'ятниці, 22 січня відбудеться прем'єра кліпу на нову пісню "Дихати про кохання". Варто зазначити, що нещодавно Дан Балан взяв під своє крило молоду артистку, яка виступає під псевдонімом Indi. Так, саме з нею зірка з'явиться в ліричній відеороботі.

"Прем'єра кліпу "Дихати про кохання" вже цієї п'ятниці..." - написав молдавський виконавець.

Також раніше стало відомо, що Дан Балан презентував трек на всіх музичних майданчиках.

Популярні новини зараз

ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Показати ще

"Прем'єра! Dan Balan & Indi - "Дихати про кохання". Вже на всіх музичних майданчиках", - заявив знаменитість.

Нагадаємо, Тіна Кароль зізналася, як любить тріпати нерви коханому: "Скажи чесно". Співачка запропонувала шанувальникам "пограти".

Як повідомляв портал Знай.uа, Дан Балан хоче достукатися до серця Тіни Кароль: "Про що говорять очі?" Артист задумався про поєдинок з долею.

Також портал Знай.uа писав, що Дан Балан заговорив про таємничу нову зустріч, Кароль у минулому: "Дякую за всі уроки". Співак підбив підсумки минулого року.