Українська танцівниця і хореограф Олена Шоптенко, яка відома перемогою в першому сезоні "Танців з зірками" разом з тодішнім коміком і нинішнім президентом Володимиром Зеленським, охоче ділиться з шанувальниками яскравими фото в Instagram.

Не так давно 32-річна зірка опублікувала в соцмережі красиву фотографію, на якій зображена в чорній водолазці та в білій масці з чорним метеликом. У підписі до знімку хореограф розповіла, який макіяж зазвичай робить кожен день.

"У макіяжі існують поняття "акцент на очі" і "акцент на губи". Я, як правило, вибираю щось одне для гармонійного образу на вихід 😊 Враховуючи, що в сучасних реаліях акцент на губи майже не зробити, доводиться активніше фарбувати очі 🤷‍♀️ І тут, крім своєї улюбленої стрілки, я освоїла томний макіяж з акцентом на нижню повіку 😉 Здається, виглядає дуже навіть загадково, особливо в парі з маскою😉", - написала Шоптенко.

Раніше ми писали про те, що Олена Шоптенко перенесла українців до старої Франції: "Мені пощастило". Хореограф знялася в дуже незвичайній фотосесії.

Нагадаємо, Олена Шоптенко показала те, що приховувала довгі роки. Зірка поділилася з шанувальниками архівними фотографіями.

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Олена Шоптенко назвала свій діагноз: і Саніна поруч. Солістка з The Hardkiss навчить подругу танцювати.

Також портал Знай.uа писав, що Олена Шоптенко підказала найкращий час для схуднення: ніяких відмовок.