Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram знімками з життя і різних фотосесій.

Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс кілька пікантних кадрів, запропонувавши численним шанувальникам задати їй найцікавіші питання, на які сама зірка із задоволенням відповість.

Так, один з фанатів поцікавився у артистки, як вона вибирає для себе цікавих фотографів, на що Даша відповіла не тільки коротенькими кумедними реченнями, а й відвертими знімками, на яких була оголеною.

Астаф'єва зазначила, що їй подобається доброзичлива атмосфера на зйомках, коли фотограф може з легкістю створити шедевр без допомоги команди, душевність, а також коли роботи майстра говорять самі за себе.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

На першому знімку співачка була повністю оголеною, злегка прикрившись ковдрою, але залишивши при цьому голі груди, лежачи на ліжку поруч з абажуром, з-під якого виходило тепле світло.

На другому фото зірка скинула з себе сірий брючний костюм-оверсайз, оголивши груди і залишившись лише в еротичних панчохах з підв'язками, доповнивши елегантний образ зачіскою в стилі 30-х.

На третьому кадрі Даша брала участь у зйомках для "чоловічого" глянцю XXL, фотографом якої стала її подруга Соня Плакидюк. Астаф'єва прийняла грайливу позу, сидячи на стільці і надівши темно-червону оксамитову білизну.

Даша Астаф'єва, instagram.com/da_astafieva/

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.